Дома > Вести > Вести од компанијата

Јинчи обезбедува патент за иновативна пневматска пумпа со двоен цевковод

2024-07-24

Шандонг, Кина - Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd. (SDYC), лидер во индустријата на пневматски системи за транспортирање, е воодушевен што објави дека обезбедил патент за својата иновативна „Пневматска пумпа со двојна гасоводна пумпа“.

Оваа врвна технологија претставува значаен напредок во пневматските преносни системи, нудејќи зголемена ефикасност и разноврсност за ракување со масовни материјали. Двојната цевководна пневматска пумпа е дизајнирана да обезбеди супериорни перформанси, доверливост и оперативна ефикасност, што ја прави драгоцено средство за различни индустриски апликации.

Главни карактеристики и предности:

Дизајн на двоен цевковод: уникатната структура на двоен цевковод овозможува истовремено пренесување на материјалите, значително зголемување на пропусната моќ и ефикасноста. Подобрена контрола на протокот на воздух: Напредните механизми за контрола на протокот на воздух обезбедуваат доследен и сигурен пренос на материјалот, намалувајќи го ризикот од блокади и оперативни прекини. Енергетска ефикасност: пумпата е дизајнирана да ја оптимизира потрошувачката на енергија, нудејќи поодржливо решение за индустриските процеси. Разновидност: Способна да ракува со широк спектар на материјали, оваа пумпа е идеална за индустрии како што се фармацевтски производи, преработка на храна, хемиско производство и друго. Ниско одржување: Со робустен дизајн и помалку подвижни делови, двојната цевководна пневматска пумпа бара минимално одржување, намалувајќи ги вкупните оперативни трошоци. Револуционизирана ефикасност при ракување со материјали

Патентот за пневматска пумпа со двоен цевковод ја нагласува посветеноста на SDYC на иновациите и извонредноста во решенијата за пневматско пренесување. Оваа нова технологија е подготвена да постави нови стандарди во индустријата, обезбедувајќи им на бизнисите сигурен и ефикасен метод за ракување со материјали.

„Возбудени сме што го добивме овој патент, кој ја нагласува нашата посветеност за унапредување на технологијата за пневматско пренесување“, рече портпаролот на Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd. , обезбедувајќи неспоредливи перформанси и ефикасност“.

За Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd.

Шандонг Јинчи Environmental Protection Equipment Co., Ltd. е познат по развивање и производство на висококвалитетни пневматски транспортни системи. Со силен акцент на иновациите и задоволството на клиентите, SDYC обезбедува приспособени решенија кои се грижат за специфичните потреби на различни индустрии.

За повеќе информации за пневматската пумпа со двоен цевковод и други производи, посетете ја официјалната веб-страница на SDYC.

Контакт информации:

Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd.

Веб-страница:www.sdycmachine.com

Е-пошта: sdycmachine@gmail.com

Телефон: +86-13853179742

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept