Дома > Вести > Вести од компанијата

Јинчи обезбедува патент за иновативна пневматска пумпа со континуирано пренесување

2024-07-23

Шандонг, Кина - Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd. (Yinchi), водечки снабдувач на пневматски преносни системи, со гордост објави дека обезбеди патент за својата револуционерна иновација, „Пневматска пумпа со континуирано пренесување“.

Оваа новопатентирана технологија претставува значаен напредок во полето на пневматски преносни системи, познати по нивната ефикасност и разноврсност при ракување со рефус материјали. Пневматската пумпа за континуирано пренесување е дизајнирана да обезбеди непрекинат проток на материјали, а со тоа да ја зголеми продуктивноста и да го намали времето на работа.

Главни карактеристики и предности:

Континуирано работење: За разлика од традиционалните пневматски пумпи кои бараат наизменично застанување, оваа иновативна пумпа обезбедува постојан и континуиран проток на материјали, оптимизирајќи ја ефикасноста на процесот. Енергетска ефикасност: Напредниот дизајн ја намалува потрошувачката на енергија, што ја прави поодржлива опција за индустриски апликации. Разновидност: Погодна за широк спектар на материјали, пневматската пумпа за континуирано пренесување може да се користи во различни индустрии, вклучувајќи фармацевтски производи, преработка на храна и производство. Намалено одржување: Со помалку подвижни делови и робустен дизајн, оваа пумпа бара помалку одржување, што резултира со пониски оперативни трошоци.Подобрување на ефикасноста на ракување со материјали

Патентот за пневматска пумпа со континуирано пренесување ја нагласува посветеноста на Јинчи за иновации и извонредност во решенијата за пневматско пренесување. Оваа нова технологија се очекува да постави нови стандарди во индустријата, обезбедувајќи им на бизнисите сигурен и ефикасен метод за ракување со материјали.

„Возбудени сме што го добивме овој патент, кој ја нагласува нашата посветеност на унапредувањето на пневматската технологија за пренос“, рече портпаролот на Шандонг Јинчи Environmental Protection Equipment Co., Ltd. „Нашата пневматска пумпа за континуирано пренесување е дизајнирана да ги задоволи потребите на нашите клиенти кои се развиваат , обезбедувајќи супериорни перформанси и ефикасност."

За Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd.

Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd. е специјализирана за развој и производство на висококвалитетни пневматски преносни системи. Со силен фокус на иновациите и задоволството на клиентите, Yinchi обезбедува приспособени решенија кои ги задоволуваат уникатните барања на различни индустрии.

За повеќе информации за пневматската пумпа за континуирано пренесување и други производи, посетете ја официјалната веб-страница на Yinchi.

Контакт информации:

Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd.

Веб-страница: www.sdycmachine.com

Е-пошта: sdycmachine@gmail.com

Телефон: +86-13853179742

       

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept