Дома > Вести > Вести од компанијата

Јинчи обезбедува патент за Novel Silo Transporter Pump

2024-07-29


Оваа иновативна технологија претставува значителен напредок во ефикасноста и доверливоста на пневматските преносни системи. Транспортната пумпа Novel Silo е дизајнирана да ги подобри способностите за ракување со материјали, обезбедувајќи бројни придобивки за различни индустриски апликации.

Главни карактеристики и предности:

Напреден дизајн: Транспортната пумпа Novel Silo се одликува со иновативен дизајн кој ја подобрува ефикасноста и конзистентноста на протокот на материјалот, намалувајќи ги оперативните прекини. ракување со материјалот.Робусна конструкција: Изградена со висококвалитетни материјали, оваа пумпа е изградена да издржи сурови индустриски средини, обезбедувајќи издржливост и долгорочни перформанси. во индустриите како што се фармацевтските производи, преработката на храна, хемиското производство и многу повеќе. Лесно одржување: Дизајнот овозможува едноставно одржување и проверка, минимизирање на застојот и оперативните трошоци. Револуционизирање на ефикасноста на ракување со материјали

Патентот за Novel Silo Conveyor Pump ја нагласува посветеноста на SDYC на унапредување на пневматската технологија за транспортирање. Овој нов развој се очекува да постави нови стандарди во индустријата, обезбедувајќи им на бизнисите сигурен и ефикасен метод за ракување со рефус материјали.

„Среќни сме што го добивме овој патент, кој ја нагласува нашата посветеност на иновациите и извонредноста во пневматските решенија за пренесување“, рече портпаролот на Шандонг Јинчи Environmental Protection Equipment Co., Ltd. на нашите клиенти, нудејќи супериорни перформанси и ефикасност“.

За Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd.

Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd. е специјализирана за развој и производство на висококвалитетни пневматски преносни системи. Со силен фокус на иновациите и задоволството на клиентите, SDYC обезбедува приспособени решенија кои ги задоволуваат уникатните барања на различни индустрии.

За повеќе информации за транспортната пумпа Novel Silo и други производи, посетете ја официјалната веб-страница на SDYC.

Контакт информации:

Shandong Yinchi Environmental Protection Equipment Co., Ltd.

Веб-страница:www.sdycmachine.com

Е-пошта: sdycmachine@gmail.com

Телефон: +86-13853179742


X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept